Werkwijze

 
 

Mijn ervaring

 

Als zelfstandig kinesitherapeute sinds 2001 heb ik veel ervaring opgebouwd. Daarnaast volg ik regelmatige bijscholingen en cursussen om bij te blijven met de nieuwste inzichten in de kinesitherapie, een vakgebied dat continu in beweging is en steeds meer evolueert naar een brede aanpak van de totale mens. 

 
 
 
 

Mijn behandeling

 

Een doelgerichte therapie werkt niet enkel op de symptomen, maar onderzoekt ook de dieperliggende, primaire oorzaak. Ik besteed veel tijd aan een uitgebreid functie-onderzoek en het bespreken van de therapie met u als patiënt. Samen stellen we een behandelplan op, waarin de actieve dagelijkse beweging van de patiënt één geheel vormt met de behandeling in de praktijk. Alleen dan is het mogelijk om uw klachten duurzaam of definitief te verhelpen. 

 
 
 
 

Mijn aanpak

 

Elke patiënt, elke klacht, elke aandoening is anders. Ik werk persoonsgericht, met een kinebehandeling op maat van uw wensen. U krijgt zo veel mogelijk informatie over uw diagnose en over uw therapie. Duidelijke communicatie en dialoog staan daarbij voorop!